16
Maalis
2018
Tiedote
Diplomi-insinööri Jaakko Hirvola, 58, on valittu Teknologiateollisuuden uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.7.2018. Nykyinen toimitusjohtaja Jorma Turunen jatkaa Teknologiateollisuuden palveluksessa kesäkuun loppuun asti.

Hirvola siirtyy Teknologiateollisuuteen tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:n toimitusjohtajan paikalta, johon hänet valittiin vuonna 2014. Sitä ennen hän on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina ja johtotehtävissä EY:ssä, Capgeminillä ja Affectolla, jonka maajohtajana hän toimi ennen siirtymistään EY:lle.

16
Maalis
2018
Tiedote
Suomalaisista teknologiavaikuttajista koostuva tuomaristo on valinnut vuoden 2018 teknologiajohtajiksi Planmecan teknologia- ja tutkimusjohtajan Vesa Varjosen ja MetGenin teknologiajohtajan Matti Heikkilän.

Vuodesta 2010 lähtien myönnetty tunnustuspalkinto jaetaan 19.3. suuryritysten ja pk-yritysten kategorioissa. Tällä kertaa valinnassa painottuivat yritykset, jotka ovat omilla toimillaan uudistaneet suomalaista teollisuutta.

15
Maalis
2018
Lausunto
Teknologiateollisuus ry kannattaa toimenpiteitä ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja terveydelle haitallisten päästöjen rajoittamiseksi. Toimenpiteiden tulee kuitenkin olla tasapuolisia kaikille.

Suomessa on myös huippuluokan osaamista ja ratkaisuja energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten alusten, laitteiden ja järjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimenpiteiden tulee kuitenkin kohdistua tasapuolisesti kaikkiin markkinatoimijoihin.

13
Maalis
2018
Blogi,
Matti Mannonen

Innovatiivisia julkisia hankintoja kannattavat kaikki, mutta rima pitäisi asettaa korkeammalle, bloggaa elinkeinopolitiikan johtaja Matti Mannonen. 

---

Tapahtumat

08 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Ravintola Attila, Juvenes
20 Maalis
Tuottavuuskoulutukset
Kylpylähotelli Cumulus Resort Eden, Nokia
20 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Simonkenttä
27 Maalis
Tilaisuudet
Valimotie 16, 00380 Helsinki
05 Huhti
Tilaisuudet ja seminaarit
Scandic Rosendahl
12 Huhti
Työmarkkinakoulutukset
Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Saamme heinäkuussa uuden kapteenin, kun Jaakko Hirvola aloittaa Teknologiateollisuuden toimitusjohtajana. Tervetuloa Etelärantaan, Jaakko! #TechFinland http://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/jaakko-hirvolasta-teknologiateollisuus-ryn-uusi-toimitusjohtaja
16.3.2018, 10:05
SSAB pyrkii poistamaan teräksen tuotannon hiilidioksidipäästöt vuoteen 2045 mennessä. http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/ssabn-hybrit-hanke-tavoittelee-fossiilivapaata-teraksen-tuotantoa #ilmasto #energia #teräs #vastuullisuus
9.3.2018, 10:27
Hyvää #naistenpäivä'ä! Ja tervetuloa teknologia-alalle, naiset. Teitä tarvitaan. Teknologialla on yhä isompi rooli tulevaisuuden maailman rakentamisessa, sen rakentamiseen tarvitaan myös naisia. #womenintechfi http://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/tervetuloa-teknologia-alalle-naiset
8.3.2018, 10:06
Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.

MyTech.fi

www.mytech.fi - yli 200 tarinaa teknologia-alan ammateista. Tarinoita töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet yrityksissämme tekevät. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen työelämään MyTechissä!