15
Marras
2017
Uutinen
Kyrö Distilleryn brändijohtaja, diplomi-insinööri Mikko Koskinen on valittu Markkinointihenkisin insinööri 2017 -kilpailun voittajaksi. Koskisen näytöt tuotekehityksessä, kuluttajatuotebisneksen kansainvälistämisessä ja erottuvan brändin luomisessa ovat vahvat.
09
Marras
2017
Uudistettu teknologiateollisuuden työehtosopimus (Teknologiateollisuus ry – Teollisuusliitto ry) allekirjoitettiin liittojen välillä 8.11.2017. Tällä päivämäärällä työehtosopimus on myös astunut voimaan.
07
Marras
2017
Tiedote
SAK:laisen Sähköliiton kaikki työtaistelut päättyvät. Sähköliitto ja Teknologiateollisuus ovat hyväksyneet valtakunnansovittelija Minna Helteen tekemän sovintoehdotuksen. Myös Teollisuusliitto on ratkaisun takana.
15
Marras
2017

PAMin puheenjohtaja Ann Selin avasi Helsingin Sanomien haastattelussa (21.10.207) ajatuksia

06
Marras
2017

Digitalisaatio on kuuma sana. Se on kaikkien huulilla ja sen odotetaan ratkaisevan maailman megaongelmia.

01
Marras
2017

Miksi me naiset suostumme siihen, että käytämme lähinnä miesten meille suunnittelemia ja rakentamia autoja, pyöriä, hissejä, laivoja, kodinkoneita, ä

01
Marras
2017
Sähköliiton lakko teknologiateollisuudessa ja tukityötaistelut muilla toimialoilla alkoivat tänä aamuna 1. marraskuuta.

Tapahtumat

16 Marras
Työmarkkinakoulutukset
Ravintola Attila, Juvenes
22 Marras
Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry
23 Marras
Työmarkkinakoulutukset
Lapland Hotel, Tampere
28 Marras
Tuottavuuskoulutukset
Scandic Tampere Station, Tampere
29 Marras
Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry
29 Marras
Työmarkkinakoulutukset
Lapland Hotel, Tampere
Kyrö Distilleryn Mikko Koskinen on vuoden 2017 markkinointihenkisin insinööri! http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/mikko-koskisesta-markkinointihenkisin-insinoori-2017
15.11.2017, 20:09
Ahvenanmaalle rakennetaan joustava, tulevaisuuden energiajärjestelmä, joka sopeutuu uusiutuvan energian tuotannon yleistymiseen. http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/tulevaisuuden-energiaverkkoa-rakennetaan-ahvenanmaalle
15.11.2017, 14:52
Energiatehokkuuden professori Jero Ahola työryhmineen vauhdittaa Tulevaisuuden tekijät -ohjelman rahoituksen avulla maailmaa kohti kestävämpää ruoantuotantoa. http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/suomalaistutkijat-kehittavat-scifi-ruokaa-hiilidioksidista-ja-sahkosta
10.11.2017, 11:28
Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.

MyTech.fi

www.mytech.fi - yli 200 tarinaa teknologia-alan ammateista. Tarinoita töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet yrityksissämme tekevät. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen työelämään MyTechissä!