Kasvu ja uudistuminen - ajankohtaista

04
Huhti
2018
Tiedote
Diginaisten maankoodauskurssi suunnitteli tekoälyavusteisen sivuston, joka auttaa nuoria tekemään tietoisempia ura- ja opiskeluvalintoja.
04
Huhti
2018
Artikkeli
Nurmijärveläisen Urheilupuiston koulun 9. luokan fysiikanryhmä osallistui Teknologiateollisuuden MyTech-ohjelmaan: opintokäynnit Suunnolle ja Aalto-yliopiston Luma-keskukseen loivat linkin kouluprojektin ja tosimaailman välille.
03
Huhti
2018
Tiedote
Keskeiset vientialat − kemian-, metsä- ja teknologiateollisuus − tarjoavat tänäkin kesänä lukuisia kesätyöpaikkoja opiskelijoille ja koululaiselle ympäri Suomea. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle nuorelle ja opiskelijalle kannustava kokemus ja laadukas tilaisuus tutustua työhön vientiteollisuudessa.
16
Maalis
2018
Tiedote
Suomalaisista teknologiavaikuttajista koostuva tuomaristo on valinnut vuoden 2018 teknologiajohtajiksi Planmecan teknologia- ja tutkimusjohtajan Vesa Varjosen ja MetGenin teknologiajohtajan Matti Heikkilän.
08
Maalis
2018
Uutinen
Teknologia-alojen työntekijöistä Suomessa vain noin viidennes on naisia. Mukaan mahtuu – ja tarvitaan – lisää.
28
Helmi
2018
Artikkeli
Myynti. Tämä sana nousee toistuvasti esiin, kun kysytään suomalaisten pienten ja keskisuurten yritysten haasteista kansainvälisen menestyksen tiellä. Teknologiateollisuuden uusi myynnin valmennusohjelma on räätälöity kansainväliseen menestykseen tähtäävien teknologiayritysten tarpeisiin.
30
Tammi
2018
Uutinen
Teknologiateollisuuden reaalitaloutta vauhdittava RTECO-hanke käynnisti tammikuun lopussa eKuitti-ekosysteemin, jonka tavoitteena on viedä käytäntöön sähköinen kuitti.
28
Marras
2017
Uutinen
Myyntitaitojen nostaminen hyvästä erinomaiseksi on suomalaisen vientibisneksen seuraava haaste. Kovassa kansainvälisessä kilpailussa myyntiosaaminen on avainasemassa.
03
Marras
2017
Uutinen
Taloustiedon digitalisointia edistävä TALTIO-hanke on saavuttanut keskeiset tavoitteensa.
26
Loka
2017
Tiedote
Teknologiateollisuuden julkaiseman teoksen tavoitteena on saada aikaan keskustelua siitä, mitä uuden teknologian tuomat muutokset tarkoittavat yhteiskunnalle.

Sivut