Myynnin valmennusohjelma: Miksi puhelin ei soi?

"Miksi puhelin ei soi" on myynnin valmennusohjelma Teknologiateollisuuden jäsenyrityksille.

Teknologiateollisuus haluaa tukea jäsenyritystensä kansainvälistymistä konkreettisella ja liiketoimintaan merkittävästi vaikuttavalla tavalla. Syksyllä 2017 jäsenyritysten johdolta kysyttiin heidän näkemyksiään ja tarpeitaan vientimyynnin strategiassa, myynnin johdossa ja arjen myynnissä. 

Vastauksissa korostui neljä toivetta yli muiden:

Vastausten pohjalta räätälöitiin uudenlainen, kansainväliseen menestykseen tähtäävien yritysten myyntiohjelma. Ohjelma on suunnattu pienille ja keskisuurille Teknologiateollisuuden jäsenyrityksille.

Miksi puhelin ei soi antaa yrityksille käytännön työkaluja, vertaistukea, usko ja intoa kansainväliseen kasvuun. Neljästä, päivän mittaisesta moduulista koostuva valmennus on rakennettu menestyjien parhaiden oppien, sparrauksen, harjoitusten ja jakamisen varaan. Jokainen moduuli koostuu huipputason vierailija-asiantuntijan puheenvuorosta, benchmark-yritysten tarinoista ja kantapään kautta opitusta viisaudesta, vertaissparrauksesta ja hands on -harjoituksista. Moduulien aihepiirit: miten lähteä tuotebisneksestä palvelubisnekseen, miten rakentaa strategia alihankintaketjussa, miten hinnoitella, miten rekrytoida, miten verkostoitua tehokkaimmin, mitkä ovat myyntiprosessin osat, mitkä ovat tärkeimmät sopimusjuridiset asiat, miten luoda tarjooma asiakkaiden tarpeista käsin, miten rakentaa tapaaminen joka innostaa…. ​

”Miksi puhelin ei soi?” – myynnin valmennusohjelma 2018

  • 21.3.2018      Myynnin strategia (Paikka: Clarion Hotel, Helsinki Airport)
  • 17.5.2018      Myynnin johtaminen
  • 6.9.2018        Myynti I
  • 12.12.2018    Myynti II

Myynnin valmennusohjelmaan voi yrityksestä osallistua useita eri henkilöitä (max 5). Yritys valitsee itse osallistujansa koulutuspäiviin – kaikki mukaan ilmoitetut henkilöt voivat osallistua jokaiseen valmennuspäivään tai eri henkilöt eri päiviin. Valmennuspäivät järjestetään pääkaupunkiseudulla. 

LIsää tietoa ohjelman sisällöstä: Valmennusohjelman esittelyaineisto (lanseeraustilaisuus 24.11.2017) 

Paljonko se kustantaa?

Miksi puhelin ei soi –valmennuksen hinta on 6000 € + alv yritystä kohden. Hintaan sisältyy neljä valmennuspäivää, ja niihin voi osallistua 1-5 henkilöä yrityksestä, tarjoilut ja valmennuksen materiaalit.

Varaa paikka yrityksellesi

Lisätietoja:

Laura Juvonen, johtaja, Kasvu ja uudistuminen 

etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi, 040 589 6263