Uutiset

15
Marras
2017
Uutinen
Kyrö Distilleryn brändijohtaja, diplomi-insinööri Mikko Koskinen on valittu Markkinointihenkisin insinööri 2017 -kilpailun voittajaksi. Koskisen näytöt tuotekehityksessä, kuluttajatuotebisneksen kansainvälistämisessä ja erottuvan brändin luomisessa ovat vahvat.
15
Marras
2017
Uutinen
Teknologiateollisuus ry:n hallituksen vuoden 2018 puheenjohtajana jatkaa Nokia Oyj:n ja F-Secure Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa. Varapuheenjohtajina jatkavat toimitusjohtaja Kimmo Alkio (Tieto Oyj) ja toimitusjohtaja Jouni Lievonen...
09
Marras
2017
Uudistettu teknologiateollisuuden työehtosopimus (Teknologiateollisuus ry – Teollisuusliitto ry) allekirjoitettiin liittojen välillä 8.11.2017. Tällä päivämäärällä työehtosopimus on myös astunut voimaan.
07
Marras
2017
Tiedote
SAK:laisen Sähköliiton kaikki työtaistelut päättyvät. Sähköliitto ja Teknologiateollisuus ovat hyväksyneet valtakunnansovittelija Minna Helteen tekemän sovintoehdotuksen. Myös Teollisuusliitto on ratkaisun takana.
07
Marras
2017
Uutinen
Syksyn työmarkkinaneuvottelujen päänavaus varmistui, kun Teollisuusliiton valtuusto hyväksyi tiistaina äänestyksen jälkeen neuvottelutuloksen teknologiateollisuuden työntekijöiden työehdoista.
06
Marras
2017
Uutinen
Digitalisaatio on kuuma sana. Se on kaikkien huulilla ja sen odotetaan ratkaisevan maailman megaongelmia. Mutta onko digitalisaatio tällainen taikurin sauva?
06
Marras
2017
Työrauha palautuu viimeistään keskiviikkona 8. marraskuuta kello 6.00, sillä SAK:lainen Sähköliitto on perunut työtaistelujen toisen vaiheen teknologiateollisuudessa.
03
Marras
2017
Uutinen
Taloustiedon digitalisointia edistävä TALTIO-hanke on saavuttanut keskeiset tavoitteensa.
03
Marras
2017
Tiedote
Sähköalojen ammattiliitto ry:n hallitukselle ja tiedotusvälineille
02
Marras
2017
Tiedote
Teknologiateollisuus ja STTK:lainen Ammattiliitto Pro ovat saavuttaneet neuvottelutuloksen teollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksesta. Ratkaisu vastaa tasoltaan, rakenteeltaan ja pituudeltaan alan työntekijöille neuvoteltua ratkaisua.

Sivut